Panpişler

Naylıfır diye aratılıp şu siteye gelinmiş ya. Valla helal olsun. Yabancı gelinmiş. Ne güzel programdı Yabancı Gelin. Bence gelmiş geçmiş en başarılı yapımlardan bir tanesidir. Bu cümledeki anlatım bozlukluğunu bulana bozukluklarımın hepsini tümletecem. Önce hüplet sonra tümlet. Hep işte yazasım geliyo benim de ya. Bir süre sonra da iş çıkınca -az işler çıkınca- yazıyı bırakasım geliyo. Şu an da o anlardan bir tanesi. Her an yazıyı sonlandırabilirim. Kahve içerim. Yemeğimi yedim, doydum. Elinize sağlık. Blogu aktifleştirdik aktifleştirmesine de, daha ben tam anlamıyla adapte olamadım.

 

Dur şöyle paragraf yapayım da… Eskiden güzeldi yani, bence. Bazen düşünüyorum eskiden daha mı geyiktik diye. Ya da çok boş zamanımız oluyodu. Formspring’den kız düşürmüştük yani. O kadar boş zamanımız olmuş demek ki.

Sonra dün 2012’ye girişimiz aklıma geldi. Çok duygulandım. Karmakarışık olaylar yaa.

Neyse şefim. Bugün kaç kişiyiz sayıyı bi alabilir miyim? Hayhay tabii ki yavrucuğum. Beton alacak mısınız? Hayhay almicaz git yavrucuğum.

3 thoughts on “Panpişler

  1. Kardesim ilk paragrafi biraz fazla yapmissin. Keske iki kere basmasaydin malum tusa. Bu blogda o tusun katiyen adi gecmez. Ne kadar guzel kelimeler kullaniyorum ben boyle yahu.

Leave a Reply