Ne yapak panpalar?

Ne yazayim bilemedim lan. Bir seyler gondereyim istedim ama bulamadim ne gonderecegimi de. Iyisi mi gelince neler yapacaz onun bir taslagini olusturayim da uzerince daha rahat dusunur hallederiz gereken ayarlamalari.

Simdi oncelikle bir tarih olayina kesinlik getireyim. 25 Aralik – 2 Ocak diye dusundum ben Ankara’yi. Iyi dusundugum icin orada sorun olmaz. Geceye vurursak 8 gece yapar. 4/4 seklinde ayirdim bu 8 geceyi de. 4’unde birlikte takiliriz diye dusundum. Geri kalan 4’unde de Ankara’nin cesitli noktalarina ziyaretlerde bulunurum dedim. 25-28/29-1 desek, 29-1 arasini birlikte komple bir derbiye donustursek iyi olur dedim. sneyl, nbh_ amcoollarim ve japon konsolosu kankamla centilmence bir mucadele verecegimize inancim tam dedim. 29’u ogle/ikindi/bescayi vakti net piknik’te bulusuruz kisisel durumlara gore ondan sonra iste 10.30 gibi oradan cikariz. 3-4 saat nefeste oturur oradan rumelide az corba icmeye gideriz. Damardan tuzlama bittigi icin tuzlama icerim ben. Yalanlarina sokayim ya. nbh_ ezogelin/mercimek icer, sneyl iskembe icer japon konsolosu ne icer bilemedim. Ortaya bursa kokorecle tandir soylenir. Neyse bunu da yaklasik 45 dakikada tamamlariz oldu mu saat 2.45? Simdi bana kalsa ben aspava’ya gidelim derim ama siz daha yeni yedik yuh ad diyeceginiz icin aramizda ufak bir surtusme yasanir. 3-4 bira icecek bir yer bulup karnimizi biraz daha aciktirdiktan sonra artik essek degilseniz sorgusuz sualsiz aspavaya gider soslu soganlimizi yeriz. 5 falan olur herhalde saat. Oradan da artik japon konsolosu’nun evine geceriz. Adamsa misafir eder bizi.

30’u uyaninca bloody mary ve cig kofteyle kahvaltimizi yaptiktan sonra biraz bilgisayar basinda takiliriz mal gibi. Rennie’mi icerim ben bu arada. Ondan sonra el paso’ya gidilir. Bu arada belki el paso’ya isi yoksa EE de gelir. 9’a kadar falan orada takilip bitince bir guitar hero ardindan da burger king yapar, nbh_ amcoolumuza bizi bir yerlere goturmesini soyleriz. O da IF’e gidek madem diye ayak yapar. Gene surtusmeler yasanir aramizda bu saatte nereye gitcez olum ya diye ve sonuc olarak cig kofte ve biramizi alir eve doner gene bilgisayar basina geceriz. Bu sefer sneyl’e gectigimizi dusundum. 3.30 civarlarinda tantunimizi soyleriz bol limonlu zaten biralar da bitmis olur. Yedikten sonra da yatar uyuruz.

Geldik mi 31’ine? Simdi nbh_ amcoolum bakacak etrafi kolacan edecek guzel bir sey bulursa disari cikariz yok bulamazsa evde soframizi kurariz diye dusundum. Sofrayi kurmak icin ihtiyac duyulan liste blogun arsivinden bulunabilir aiousdfsdf. Bir tek dayi lazim iste kizartma icin ama baliktan yana kullanmayiz tercihimizi. Kirmizi et seceriz ben kizartarim sorun yok rahat olun. Neyse bu madde deneysel daha.

1’inde de adam gibi bir kahvalti (mum cafe ioausdfh) yapmaya cikariz. Net piknik’e gideriz gene dedim son olarak onumuzdeki yil icin yani kendi adima. Ondan sonra da ilk geceye benzer bir planla devam ederiz. O gece de bitince ben zaten 2’sinde eve donerim bir sonraki sene gorusmek dilegiyle.

Var mi bir ekleme cikarma yapacaginiz yer?

Gozume carpan hatalar;

Hardal, tursu ve pizza kelimeleri yazi icinde gecmedi ama bunlar hep gizli ayrintilar olarak cesitli mekanlarda duruyo. O yuzden rahat olunsun.

5 thoughts on “Ne yapak panpalar?

  1. Damardan tuzlama bittigi icin tuzlama icerim ben.

    şu an şuna çok güldüm. sonrası ne olur bilemedim ben

  2. offf hem de baya bi iyiymiş yaa. sabah 6 diyor yorum saatine. eyvahlar olsun. daha yeni ayıldım ben de işte.

Leave a Reply