Rock’n Coke 2011

Evet sevgili okurlar. Rock’n Coke‘a sayılı günler kaldı. Hepimiz gidiyoruz değil mi? Gidiyoruz gidiyoruz. Biletlerimizi, çadırlarımızı aldık hep değil mi? Aldık aldık. Nereye aldık lan! Bileti almadım ben daha. Neden almadım? Çünkü daha var. Bundan bir önceki Rock’n Coke’a son gün gidip kapıdan bilet aldığım için biraz rahatım. Peki kimler sahne alıyor Rock’n Coke’ta? Efendim, 16-17 Temmuz’da gerçekleşecek olan festivale birbirinden ünlü gruplar ve sanatçılar gelecek. Kimler bunlar? Hemen şöyle bir liste yapalım mesela…

LIMP BIZKIT MOTÖRHEAD
TRAVIS MOBY
MOGWAI SKUNK ANANSIE
2MANYDJ’S THE KOOKS
THIEVERY CORPORATION ESBEN AND THE WITCH
FRIENDLY FIRES FM BELFAST
PAOLO NUTINI BEACH HOUSE
TUNNG DUMAN
ATHENA KURBAN

 

Festival programı sanatçı bazında güzel ancak sahne sıralaması ve saat bakımından berbat. Hemen bir örnek vermek gerekirse, eğer Mogwai’i izlemek ve dinlemek isterseniz Travis’ten vazgeçmeniz gerekecek. Öyle iş mi olur lan! Valla ayıp. Şimdi ben ikisini de dinlemek istiyorsam ne yapıcam? Biraz ana sahneye mahkum gibi gözüksek de alternatif sahnelerdeki grupları da kaçırmamak gerekiyor. Neyse siz merak etmeyin. İlerleyen zamanlarda ben size festival programı da hazırlicam. Böylece alternatif sahnelere de akma şansımız olacak. Siz derseniz ki ben illa Travis’i Limp Bizkit’i Moby’i en önden izlicem, o zaman mecburen ana sahneden ayrılmicaksınız. Festival ruhunu bozmayın, aman diyim.

 

Şimdilik siz bu playlist’e çalışın biraz. Konserde çalacak şarkılar. %93,33 tutar diyorum ben. Kurban ve Duman’ın çok az şarkısı var. Onları öyle hani bi hatırlamak maksadıyla ekledim. Limp Bizkit, Motörhead, Travis, Moby, Paolo Nutini, Skunk Anansie, Thievery Corporation ve Friedly Fires ağırlıklı, 2ManyDJ’s ve Esben and The Witch de var. Öyle işte. Neyse hadi öptüm. Bye.

5 thoughts on “Rock’n Coke 2011

  1. The Kooks’u unutmuşuz. neyse zaten groovesharktan dinlemiyorum. fizy’den playlist yaptım last.fm’e scrobbling olduğundan.

  2. gece gündüz kooks dinledim geçen haftaiçü, peki rakın kokla en ufak alakam var mı yok, gidecem mi yok, siyah tişörtüm var mı yok, çadırım var mı yok, tarzım var mı o bile yok:(

Leave a Reply