aşk-ı memnu gecesinden manzaralar

çok canım sıkılıyor be brolar, ve kalkıp tek bir işin ucundan tutasım yok. siz de yazlık kıyafetlerinizi düzenlemeye başlayıp kışlıkları yıkayıp kaldırdınız mı? ben daha yapmadım. bu akşam yapayım diyorum da nasip… ayakkabılar filan yıkanacak, ah bir de itoğlu it buzdolabı var içine sızmış sular var temizlenmesi gereken. işler başıma birikince domuz gibi oturup çekirdek-kola-tv yapıyorum afedersin popomu yaya yaya. bir şey bana çok “bağırıyorsa” o şeyi yapamam. sabaha teslim edilmesi gereken bir ödev mi var? boşver yapılmaz bu saatten sonra. uzun zamandır aramayı unuttuğun biri mi var? arama daha iyi. annem illa da şunu ihmal etme doktora mı git diyor? ölene kadar gitmeyebilirim. kanım ağır akıyor. hatta çok sevdiğim bir arkadaşımın dediği gibi “iman gücüyle akıyor” resmen. misal bizim saka durunamaz. diyelim ki bulaşık yıkanıcak. hadi lan yıkayıp kurtulayım der. tee-pee de öyledir. bir iş yapılıcaksa asla unutmaz, yapar rahat eder. babam pimpiriğin teki, annem satranç bilse 22 hamle ötesini tahmin edip önlem alacak bir kadınken ben kime çekmişim allammm?

bir de yapmadığım gibi, aman sallaaaa yarın yaparım diyebilsem gene birşey ama içimi kurt gibi yer o yer. ay delirium…

6 thoughts on “aşk-ı memnu gecesinden manzaralar

  1. bu yönümü göstediğim tek alan bulaşık sanırım. üşendiğimden 3 senedir okulu bitiremiyorum lan ben miyim o durunamayan. eğer sabah 4e kadar oturuyorsam bil ki yatmaya üşendiğimden bebeğim.

    ilk defa benimle ilgili hatalı tespit yaptın çok üzgünüm.

    bi de http://sabithayat.blogspot.com burda senden bahsetmiş olabilirim. muç

  2. dedim ki kendi kendime ilk yorumu yapan agdabandi olmasa bile kesin yorum gelir sn. agdabandi'ndan. arkadaşım ayıp oluyor. yorumlar sadece belli yazarlar üzerine. ayrımcılık var resmen. yok diyorsan aç bak bakalım son yorumlar kimlere yapılmış. No Racism!

  3. hatta agdabandi sadece belli yazarların yorumunu okuyormuş diye duydum. o yüzden bu ayar da havada kalır. cok sahane ya!

Leave a Reply