BİM insan olsa evlenirdim

cuma günü akşam ofisten çıkarken itin biri haftasonu şunu yapalım mı diyecek diye ödüm kopuyor. gitsen öl geber yorgunluktan, ultimate frisbee denen bi bok çıkardılar her hafta oynanır mı ya zağar mıyım, tazı mıyım ben neyim? insana benzemeyene kadar uyuma planları yaparım cuma sabahı kalkarken.

hayır gitmem yani hiç sorun değil de, gitmezsem de nebçim eğleniyolardır diye evde kendime ugly betty muamelesi eder, ha koçum ha ev temizliğiydi, gardrop management 101 di, crazy in love eşliğinde zenci danslarıydı filan derken bakarım aynı kapıya çıkmışım. lan hani yorulmamak için evden çıkmayacaktım ben?

bu cumartesi pazar dedim birazda ugly betty olalım, haftanın her günü de kim kardashian olamam ya haushauahsuah. neyse allah sizi inandırsın cumartesi günü bir insanın kahvaltılıkların yanına ek olarak hazırlayacağı herşeyi(ki omletin içinde hem sucuk, hem ceviz, hem patates, hem peynir vardı) kahvaltılıkların yüzüne bile bakmadan yedim, yedim, yedim. kendime geldiğimde tnt hala açıktı. yere öylece serilmişim. kanalda bir hülya avşar filmi. dedim bari oturayım izleyeyim. bence kız olduğunu zanneden herkes izlesin o hülya avşar filmlerini. o nasıl uyumadır ya, insan öyle mi nefes alır uyurken, ben trake solunumu yapıyorum geceleri halbuse. o kombinezonu nasıl bi çıkarma, lan ben neyse bişey demiyorum.

başka bir kanalı açtım gene hülya avşar. yalan söylüyosam daş olayım, baş bir kanalı açtım gene hülya avşar filmi. lan dedim yoksa kadın öldü mü? hemen gidip bi sourtimes ı açmaca filan. ve ohhhh rahatlama…ölmemiş. ölme hülya avşar ölme daha bana kombinezon nassı şapılır filan ölme yani kısacası.

evden çıkıcam hem de torrent öğrenmişim, üstelik de görmemişim, neden apartmanda bugün internet kullanacakların ağzına tükürecek birşeyler indirmiyorum dedim ve elimi yine de vicdanıma koyup izlediğim ilk 20 bölümünü refüze ederek death note un kalan 17 bölümünü indireyim dedim. Allah ne verdiyse… Allahım sen kızlara çok bilgisayar bilgisi verme Allahım.

market alışverişi en büyük hobim. tee-pee nin feleğini şaşırtmışlığım var, 6 saatlik non-stop alışveriş rekorum var, halel getirirmiyim performans düşürür müyüm? bi 1 saati de g.t kadar BİM de geçirdim desem ne dersiniz can dostlar? fakat BİM e girince yüreği sıcacık duygularla dolmayan insan türk değildir.

çıkarken de nasıl bilinçsiz giyinmişsem, üstümde tişört onun üstünde kapkalın bir hırka, hava da böyle uzun kollu ama ince bluz havası. ne yapsam ya donuyorum, ya yanıyorum. sonra “o”nu gördüm. nasıl ki kış mücadelesinin temsilcisi “kardelen”se, henüz gelmemiş yaza isyankarlığın sembolü de “flip-flop lu şortlu ekmek almaya çıkmış üniversite öğrencisi”dir. onu markette yoğurt ekmek kola alırken gördüğün gün benim için yazın başladığı gündür. soğuktan kollarım kaskatı olmuşken, elimde salladığım nalet kalın hırkayla havalı havalı eve doğru yürüyordum…

p.s: dünya gününüz kutlu olsun. golümü atarım dansımı yaparım hesaaaaabı.

25 thoughts on “BİM insan olsa evlenirdim

  1. güldürdün sağolasın. denemecan da güldü. hatta okuduktan sonra biraz gülümsemesiyle birlikte yazıyı okuyup bitirdiğini anladım. nefesini dinliyorum lan it!

    kjb naber?

  2. ahashfkjshfkjashdjksadas

    frisbee kısmını bizimkilere okudum ailecke güldük allah belanı vermesin dlskjşaflkg

    yalnız bugün blogunu kapadığını fark ettim çok üzüldüm. aç yine bebeğim. ay lav yü

  3. @kirmizi japon baligi kim kardashian esprisini anlayamadim ben gardaaaaas olsun yine de sneyl'in de belirttigi uzere bir solukta okudum, fisir fisir gulerken yakalandim.

  4. lan olum işte kim kardashian güzel bir kardeşimiz o bakımdan olabilir. yine de en iyisini yazar kardeşimiz bilir. şimdi dağılın gidin burdan!

  5. bim'de eski sevgiliyle karsilasir muhtemelen o ekmek almaya cikmis cocuk. auisdygfiausgdf. allahim bu ne bicim bir integrasyon, bir linkleme yarabbim. vallahi su 19576 iq puanimla suralarda harcaniyorum yeeaaaa!

Leave a Reply