onun modeli öyle apla

yürü git lan! omuzları kadana gibi otururken beline yastık koysam farkedilmez, elbise baseni tümden ignore ediyor. allah canlarını almasın bu elbiseleri kime giydiriyorlar abi?
TESBİT YAPTIM: türk kızları yavaş yavaş japonlaşmaya başlıyor. ya kemik erimesi dediğimiz illet liseye kadar indi ya da kızlar küçülüyor. öyle hırkalar var ki xl bedenini 60 kilodan fazla olan kız giyemez. lan o zaman tüm bu hırkaları kim giyiyor? sözüm sadece kızlara değil tekstilciler de akıllı olsun akıllı! azıcık bizi de düşünün ya bıktım yıllardır kısa pantul giymekten. (ben senin kısa pantullu halini bilirim diyene cevabım hazır, çekinmem.)

büdüt: ilk paragrafa bakarak vücut yapımın E.T ile birebir aynı olduğunu çakanın alnını öpeyim alnını. çakan çakmaz çakan çakallar sizi!

7 thoughts on “onun modeli öyle apla

  1. sen nerden biliyosun lan modelini? sanki bana cemil ipekçi! "onun modeli öyle apla"ymış. gerçi cemil ipekçi olsa "apla" demez. "apple" der. bilemedim ne der.

    alışverişten dönmüş kjb. hoşgelmiş. yorulduysa bi kahve yapalım. jemil ipek-chee'yi teşekkür manyağı yapmak isterim. (şşş nazire yaptım ha) (aman diyim) jfdsğpaohdfdughd

  2. canım yahu… jemil ipek-chee modadan hiç anlamaz ucla tüşörtü var onu giyiyür hep. (ohohohoh tee-pee sağlam geçirdim bu sefer)
    sneylcim bu arada aokul bize beleş epıl verdi lan! (bir akım olarak görgüsüzm)

  3. oha yaa ben yorumu yazdım sanıyorum, yayınlamamışım. orijinaline yakın deneyeyim bakalım.

    hayırlı olsun apla! güle güle kullan. nice blog ziyaretlerine inşallah. bana da bugün hocam elma verdi. lab.da çalışırken yanıma indi, yorulmuşsundur al dedi. (annem şimdi o elmayı yiyo da ordan aklıma geldi) (oha oradan aklıma geldiyse eyvahlar olsun)

  4. E.T.'yi görür görmez aklıma bu dönem aldığım tek dersin hocasının gelmesi üzerimdeki sınav stresinden mi kaynaklaniyor yoksa horoz mu tavuğu düdüklüyor?

Leave a Reply