etek sarı sen eteksen sarısan!

olum adını aşağıdaki postlardan birinde okuduktan sonra iddia ediyorum ki; sneyl sen sarışın ve yeşil gözlüsün, değilsen kumral ve açık kahve veya ela gözlüsün. eğer bu hipotezim doğruysa pokele,kutsal kitabımı yazmaya başlıyacam bi ara.

4 thoughts on “etek sarı sen eteksen sarısan!

  1. ahahuahuasdsa sarı lan bu! bi tek siyah saçlısın dememişsin ki zaten. ne olam havuç mu olam? havuç gibi kırmızı gözlüklerim de olsun mu? sesine soktuğumun havucu yaa. küçükken de cırtlaktı, ufo reklamnlarında da cırtlak.

    neyse tahminine gelince; sarışın kahve diyelim olay burada çözülsün. kumral yeşil diyelim olaylar sarpa sarsın.

  2. haushauahs seçenek çoğaltarak şansımı filan arttırmaya çalıştığım yok, sadece sarıya vurgu yaptım orda. yoksa tenin yeşil siyah saçların var filan da diyebilirdim.
    bi tane sneyl de farklı renk olsun kafamı kırayım. nüfus müdürlüğünde kontrol odası var heralde. bundan sneyl olur bundan olmaz diye.

  3. e belirli bir yıl doğan erkek çocuklarının %87'sinin adı sneyl koyuluyomuş. dshpfaısudhfaps belirli yılı da çok belirttik ha.

    belirsiz bir yıl şahin erkek çocuklarının %3'ü de havuç oluyormuş. aman hişt sakın kimse uyanmasın gizlice ayrılalım çocuklar duymasın.

    500 days of summer izliyim de biraz aşık olasım gelsin ya. hadi kaçtım ben yarın görüşürüz browskiler.

Leave a Reply