love will come and fuck you!

birinin kahverengi gözlerini bu kadar sevmek tehlikeli birşeydir. gece yarısı içip içip girip biloga kusmanıza neden olabilir. ben uyardım sonra gelip burda ağlamayın. ben ağlarım ama çünkü beni kimse burdan uyarmamıştı. yapmıcam deyip deyip yine yapıyorum, ağzıma tüküreyim! çok sinirliyim ya. bu arada sneyle selam ederim, amacım kendisinin yazısını pic etmek değildi ama öyle oldu sanırım biraz. bir de sizin adınızı bilmiyorum ben ya?

14 thoughts on “love will come and fuck you!

  1. adimizi bilince ne olacak sanki!

    nazire yapmissin. nazireye her zaman hosgoruyle yaklasiriz. nazife diye bir hoca vardi. kral bir insandi. selam edelim ona da buradan.

  2. aleyküm selaaaaam! alınmaca gücenmece yoktur bizde. hoşgörü bizim için ilk plandadır. yok ya zaten piç de etmemişsin. ağlamışsın ona üzüldüm biraz sadece. beni de ağlattın rosey! jetsonların mükemmel robotu rosey vardı bi de. olum onun türkçe seslendirmesi bir harika. bulan olursa iyi olacak.

    benim adım ebruli. Biraz gerçek, biraz rüya. Bu üçünü kullanıyorum. İstediğinle hitap edebilirsin.

    P.S. : Adamım bu küçük işlere ben bakarım.

  3. nazire şenlendiriciye burdan selamlar olsun. bloga bayadır bakmiodum, epey kabarmış buralar. sneyl burda sana kabaran bişeyler var. neyse velhasılıkelam madem yazılar eklenmiş, ben de her yazıya yorum yapmaya karar verdim.

    NBH_ 4EVA!!!!!!!

  4. ne ağlayacam ya, gözüme bişi kaçtı.
    yok lan ağlamadım, mızıldanmak manasında kullandım.

    adı nazife olup da kral olmayan var mıdır? selam k.j, selamün aleyküm sneyl, aleyküm selam denemecen, yılmazı meseneden silecen. ( hep bu espriyi yapmak istemiştim, hatırlattığı için tee-pee yi teşekkür manyağı ederim)

  5. tee-pee'ye ben de teşekkür etmek istiyorum. teşekkürler tee-pee-teep.

    gözüne bişey kaçtıysa eyvallah. gözümsün. ama bak ağlarsan! işte o zaman üzlürüz biz browskiler olarak.

    üzülür müyüz gençler? (püüü siz cevap verene kadar 10 gün geçer) (bakın sen demiyorum) (siz diyorum) (bütün kadroyu dahil ettim.)

  6. oha yaaa olaya bak abi. herkes yorum yazdı lan anında. valla bravo ha… çok utandım. :utanansmiley:

    3. devreden arkadaşım mahoney'e selam çakarım.

Leave a Reply