ekiin-san

ufo mufo yok. yalan onlar. japon var. onlar var ama bak o kesin.insan değiller ya. adam değiller manasında değil gerçekten insan gibi değiller. bu nizam intizam başka dünyanın neresinde vardır bilemem belki isveç norveç danimarka belçika belçika hollanda ama onlardan bile emin değilim. dün geberdim şunu izlerken. farkındaysanız adamına göre muamele yapıyor millet bi tırsa tırsa bakıyor. adamın ne iş yaptığını filan öğrendim tanım aynen şu : an employee whose job is to push commuters into the train so everybody can get in during rush hours. allah belanızı haushauahsuahaus. push demiş resmen. aklıma depiş depiş binenleri arkadan iten küçük bi japon adam geliyor. geldikçe güldürüyor güldürüyor…

6 thoughts on “ekiin-san

  1. hasebe var. japon. asılsız japon bu. bi de tabata var mesela. asıllı bu. japon asıllı brezilyalı. brezilya deyince ne garip oluyo. bakın böyle hızlı hızlı söyleyin brezilyabrezilya.. yok lan garip olmuyomuş. bir an garip geldi demek ki.

    bir de belçika belçika demeyi deneyelim. bu daha iyi oldu. mastika mastika gibi. mınçıka yapardık biz küçükken. ilkokulda mıntıka temizliği yapacaksınız demişti bir öğretmen. sınıfa ceza vermişti. mıntıka ne lan demiştim kendi kendime. eğer sesli söyleseydim hiiğğğ ne dediiiğğ lan dedi örtmenim derlerdi çünkü. lan demiştim lan. kötü bir şey mi? püüü sizin gibi çocuklara. ne biçim ispiyonluyodunuz ya. şimdi siz de bira içmiyo musunuz, sigara içmiyo musunuz? 7 yaşında olunca lan ayıp mı oluyo ulan!

    neyse buna daha sonra geliriz. şimdi yapacak işler var.

  2. koltukaltlarini atlamak zor olur ya. aisduhfiausehf. olum ip atlama vardi lan. garip bir seydi. lastik vardi bir tane tek parca. asuidfhaiusdhfiuhsdf. onu vucudun belli bolgelerinde yuksekliklere getirip cesitli hareketler yapiyolardi. tek ses cift ses vardi ilk giriste aiusdfhiausdhfasdf. lan bunu ben de oynuyordum ya. mahallede ama. asoidfaopisudhf. o zamanlar hic erkek yoktu bizim mahallemizde benden baska ben de bu ip atlama olayina girmistim. boy avantajimla iyi de atlardim o zamanlar. iasudhfaiosudfh. hey gidi. seksek bile oynadim lan ben.

  3. dshpfausdhfapsufhas. seksek kraldır ya. lastiği çözemedim şu an. bizim burda oynanmıyo muydu acaba o diye üzüldüm. bizim burası hep erkekti ya. ondan belki de. kızlar vardı tamam ama kızlar bile futbol oynardı. onlarla maç yapardık.

    lan düşün taşın bulamadım lastiği bak yaa.

  4. hah bildim lan tamam. ashfpsdıufahspfuıhasd. ilk entrynin ilk cümlesiyle olay bitti zaten. offf hatırladım onu ben. hiç oynamadım ama oynayanları gördük.

    az önce konsolosa da söyledim. küçükken içime beyaz tshirt giyerdim futbol oynarken. çünkü baskılı tshirttü o. "football is my job" yazdırmıştım. abime sormuştum, futbol benim işim ingilizcede nasıl olur diye. gol atınca da onu gösterirdim. kime gösteriyosak artık o zamanlar. herhalde bahçesine top kaçınca topumuzu kesmekle tehdit eden amcalara falan. nouma o zamanlar olsaydı başka şeyimizi de gösterirdik ama işte erken doğmuşuz fdhfğasduıhpıgushdpfıush.

    bu da sevgili kjb'ye referans olsun. eski yorumları okumayınca bazı espriler anlaşılmıyo hakkaten.

  5. 1lerden başlar 7lere 8 lere hatta hayvansan 9lara gelene kadar çıkardın. çocuklar lerde otobüs koltuklarına sığmayacak uzun bacaklarınız mı olsun istiyorsunuz? ne duruyorsunuz? yarın sabahla birlikte ip atlama lastiği bedava. bayilerden ısrarla isteyiniz.
    çocuklar: (kolları kaldır) yaşasınnnnnnnn!

Leave a Reply